DTK: Elviszlek magammal - Kásás Tamás

Katt a feliratkozáshoz! hublack.info/dron/HKl.html ...
WMN Facebook: wmnmagazin;
WMN nyitóoldala: wmn.hu/
WMN hírlevél: wmn.hu/hirlevel-feliratkozas

Kásás Tamás ritkán ad interjút. De nemcsak ezért különleges ez a beszélgetés, hanem azért, mert teljesen őszintén elmondja, hogy nem igazán találja a helyét azóta, hogy befejezte az aktív vízilabda karrierjét. Pedig akkor, a londoni olimpia után abban biztos volt, hogy szeretne eltávolodni a sporttól. Bár van elképzelése, hogy mivel szeretne foglalkozni, a közösséghez tartozás mellett a rendszer hiányzik a legjobban az életéből, így eddig még egyik ötletét sem valósította meg. Most viszont tesz egy ígéretet D. Tóth Krisztának, és ezt is be kell tartania, mert ahogy ő fogalmaz: „különben segget csinál a szájából”. Világpolgárságról, nemzeti hősségről, vegánságról és némi terelés mellett a barátnőjéről is mesél. Elviszlek magammal: Kásás Tamás.

Megjegyzés

 • Sylaci
  Sylaci8 órája

  Akkor ma el is kezdem a könyvem :)

 • zsolt péter
  zsolt péterNapja

  Festenie kéne

 • Kassay Zita
  Kassay ZitaNapja

  De vártam már vele egy jó interjúra, ez az volt! Köszönöm! Sok ilyen mély érzésű, őszinte embert kívánok erre a Földre.

 • Diana Dobos
  Diana Dobos4 napja

  Igazi peldakep, holnap tuti nem eszek hust🥬🥦🥒🥗😀engem motivalt, koszonom szepen

 • Dóra Némethné Szigetvári
  Dóra Némethné Szigetvári4 napja

  Örülök, hogy láttam egy őszinte beszélgetést. Végig olvastam a kritikákat, és az jutott eszembe, hogy a magyar társadalom mennyire kritikus azokkal szemben akik felvállalják, hogy sebezhetőek. Kásás Tamás mindezt amit mondott egy más stílusban mondja egész más lenne a vélemény. Köszönöm, hogy nem játszott szerepet.

 • Gyula Valent
  Gyula Valent4 napja

  Tomi👏👑👑

 • cybilisation
  cybilisation5 napja

  A legjobb jóindulattal, Kása téved :) Valóban különbek ők, mint a másik 7-8 milliárd a földön. Különben mindenki nyerne 3x olimpiát, de nem lehet. Csak az képes rá, aki mentálisan-fizikálisan sokkal-sokkal erősebb az átlagnál. Hány és hány fiú nőtt fel, akar vele együtt, mellette medencében és medence körül és nem lett belőlük Kásás Tamás. Különleges ő, ahogy a társai is azok voltak. Csoda generáció voltak.

 • Emese Szőke
  Emese Szőke6 napja

  Nekem az volt az érzésem, hogy valószínűleg nem vízilabdás lett volna, ha nem ilyen közegbe születik, de mégis úgy érzem, ha ez a közeg nincs, egy elveszett ember lenne. Nyilván való, van valami a lelke mélyén, amivel érdemes lenne szembe néznie. Erre utalnak a riportban elhangzott álmatlanság, felriadások és az állandó lelki pátyolgatás igénye és, hogy nem tud egy nőnél sem megállapodni. Érdekes ezt látni egy olyan embernél, aki ilyen családba születik, ilyen lehetőségeket kap, ilyen csapat veszi körül, ilyen sikereket ér el és még ilyen testi adottságokat is kap a sorstól. Végig a száját piszkálja, se a kamerába se Kriszta szemébe nem néz... Látva volt csapattársai megnyilvánulásait, akik mára határozott férfivá, családapává váltak picit talán zavarba ejtő és picit csalódás is volt ez az "interjú". Kívánom neki, hogy olyan párja legyen, aki segít neki szembenézni valódi önmagával és végre megint talál értelmet az életében. Sok sikert!

 • TG

  TG

  Napja

  @Veronika H. Szerintem semmi közünk hozzá, hogy valaha lesz-e párja vagy sem. Ez aztán végképp nem tartozik a nyilvánosságra. Magánügy.

 • Veronika H.

  Veronika H.

  3 napja

  Ismerősöm ismerőse ismeri... Neki tényleg van egy kis defektje :) Nem tudom lesz-e párja valaha is :)

 • Anita Illés
  Anita Illés6 napja

  Hála!❤️❤️❤️

 • Zoltán Csernus
  Zoltán Csernus7 napja

  lehetne Országimázs...jó arc. nagyon!

 • Edina Sebestyén
  Edina Sebestyén7 napja

  "írunk egy könyvet" Freudi elszólás? :D Azt hiszem megvan, hogy ki fog neki segíteni a könyvében, jó hatással vagy rá Kriszta. :)

 • Milán Roland Kovács
  Milán Roland Kovács7 napja

  A Magyar Zászló Színeinek jelentése magyarul : Piros-Erő , Fehér-Hűség , Zöld-Remény !

 • Szandi Nemeth
  Szandi Nemeth7 napja

  Tommy = Superhero

 • Zs P
  Zs P7 napja

  Annyira hiányoztak ezek a beszélgetések! Kásás Tamás mindig is hatalmas alakja volt és marad a magyar sportnak (akár vízilabda-közelben maradt, akár nem). Amíg szurkolhattunk neki a mérkőzéseken, - felejthetetlen élményt nyújtott minden egyes megmozdulása! Csodás volt az a csapat-élmény is, amit felmutattak! Hálás vagyok mindezért a csapattagoknak, az edzőknek, - mindenkinek, akinek része volt a sikerekben. Ehhez képest különösen átérzem a hiányt, ami benne maradt a visszavonulás után. Szeretném, ha elhinné, hogy igenis hősök voltak (és ma is azok!). Sok-sok győzelmet kívánok Tamásnak élete minden küzdelmében!

 • Zs P

  Zs P

  5 napja

  @TG Minden egyes betűvel egyetértek! Sajnos a bírálók sokszor semmilyen teljesítményt nem tudnak felmutatni (sem azokban az ügyekben, amik kapcsán támadnak pl. élsportolókat, sem a sport más területein).

 • TG

  TG

  7 napja

  Nagyon szépen és korrektül fogalmaztad meg. Ugyanigy látom én is. Érdekes, elgondolkoztató és elszomorító pár hozzászólás, ami arról szól, hogy amíg Tamás a világ egyik legjobbjaként vitte a jó hírünket szerte a világban és oly’ sok örömöt szerzett - csapattásaival együtt - mindnyájunknak a meccseket nézve, addig jó volt, addig “szerettük”. Utána, amikor már nem a vizilabdával foglalkozik (és teljesen mindegy, hogy mit csinál vagy mit nem csinál) és ad egy végtelenül őszinte interjút, egyesek azonnal kiforgatják a szavait, primitív és bántó megjegyzéseket tesznek rá. (Ráadásul ok nélkül.) Szerintem ez az, amire nincs szükség egy kultúrált, intelligens világban. Állandóan azt nézni, hogy mi az, ami a másik embertől elválaszt és nem azt, hogy mi az, ami összeköt, nagy hiba. Nem utolsó sorban pedig, akik kritizálnak másokat bármiért, azoknak először érdemes lenne belegondolni, hogy ők - hasonlo szituációban (akár egy órán át magunkról beszélni) - milyenek lennének. A legkönnyebb másokról véleményt alkotni... fotelből és ismeretlenül. És ez az Élet minden területére igaz.

 • Johnny Bock
  Johnny Bock8 napja

  tökéletesen értem miről beszél! és még csak a felénél vagyok! nagyszerű az interjú!

 • LH
  LH9 napja

  Nagyon jófej!

 • Kristóf Nagy
  Kristóf Nagy9 napja

  Fájdalmasan gyenge és értelmetlen interjú egy legendás játékossal. Az Isten mentsen meg attól, hogy még egy könyv készüljön a semmirõl és az ürességrõl. Botrány , szégyen

 • Kristóf Nagy

  Kristóf Nagy

  Napja

  @Ildikó Sződy Ajánlom figyelmedbe a Sportmúzeumot, Molnár Dániellel.( Youtubon) Na ott találhatsz érdemi interjúkat olyan szinvonalú legendákkal mint Kása. Nekem ez az összehasonlitási alapom, ezért vagyok allergiás a minõségre.

 • Kristóf Nagy

  Kristóf Nagy

  Napja

  Ez az interjú értékelhetetlenül gyenge, ennek semmi köze ahhoz kit mennyire tisztelünk vagy sem és ahhoz sincs köze hogy én mit tettem le az asztalra. Nembaj, szal nincs igazam, remek interjú volt még 60 szor újra lehetne nézni és inspirálódni belõle.

 • Ildikó Sződy

  Ildikó Sződy

  Napja

  Ha már valami szégyen, akkor inkább ez a hozzászólás.

 • Enikő Magyar

  Enikő Magyar

  2 napja

  Te vajon miben vagy olyan sikeres, mint Tamás? :) Hol elvárás az, hogy egy fantasztikus teljesítményt elérő élsportoló kiváló interjúalany legyen? Te biztosan az vagy.

 • Berci S.
  Berci S.9 napja

  Látszik rajta hogy rengeteg minden kavarog benne, de nem tudja hogyan tudná kifejezni, kiadni. Tényleg kell az a könyv, ahogy sok hozzászóló is javasolja. Hajrá Tamás, veled vagyunk sokan!

 • verus
  verus9 napja

  hublack.info/ex/k7uFj6KJ03yvgKc/vide :)

 • Kertész Máté
  Kertész Máté9 napja

  Jó volt végighallgatni a beszélgetést, köszönöm a lehetőséget, ismét egy magas színvonalú interjút láthattunk, hallhattunk érdekes témákkal. Ami egy pici disszonanciát keltett bennem, az Kriszta néhol halványan megjelenő vulgaritása volt. Nem a kákán akarok csomót keresni és átjött a laza, családias légkör is a két résztvevő között, csupán csak nem ez a kép van bennem Krisztáról.

 • Bandi D
  Bandi D9 napja

  Kelletlen, semmitmondó interjú volt, tele közhelyekkel. Alig bírt ránézni a beszélgetőtársára, annyira bánta, hogy beült abba a kocsiba. Annyi konkrétum derült ki belőle, hogy már nem érdekli a vízilabda. Amúgy meg: - Edzés nélkül nincs siker. - Szeret utazni. - Ha baj volt a magánéletben, a játék sem ment. - Kamaszként voltak önértékelési problémái. Már Kriszta is várta, hogy vége legyen. (A sportteljesítményéért amúgy tisztelem és becsülöm.)

 • Ilidike
  Ilidike9 napja

  Kedves Tamás! Én azt kívánom találd meg ami most kiteljesít,boldoggá tesz! :-) ....és nagyon nagy tiszteletem,hogy ebben a "minden marha jó,holnap túl vagyok minden katasztrófán,egy napra roskadok össze (ál) világban" ilyen sebezhetőnek mutatkoztál...ez is az út része. "A végén minden jóra fordul. Ha még nem jó, akkor nincs itt a vége." (Keleti nyugalom - Marigold Hotel )

 • xyz xyz
  xyz xyz10 napja

  Gratulálok a díjhoz amit kapott :)

 • Kata Gila
  Kata Gila10 napja

  Mondjuk az jutott még eszembe, ha van pénze, ideje és szeretné megváltani a világot, miért nem megy jótékonykodni?

 • Lajosné Végh
  Lajosné Végh10 napja

  Nagyon tettszet az interju

 • Zsolt p
  Zsolt p10 napja

  Egy picit emberibb világban élnénk,ha odafigyelnénk a "ráérő",gondolkozni képes emberek mondandójára.Szükség van a hozzá hasonló emberekre,mert egy embertelen,hazug világban ,amit magunknak teremtünk,kívülről látják azt,amit benne élve lehetetlen észrevenni.Szerintem.

 • Eva Voros
  Eva Voros10 napja

  Ez annyira igaz Kriszta, csak csinalni kell, elkezdeni, mindennel igy van.

 • Jane Doe
  Jane Doe11 napja

  Szorong, tele van kételyekkel, nincs önbizalma..., és még mindig keresi önmagát, egy olyan múlttal, ami neki van...:-(

 • Winter Anne
  Winter Anne11 napja

  Nagyon szimpatikus ember és tagadhatatlanul egy legenda Kásás Tamás! 😍 Ugyanakkor nem a szavak embere. Tényleg kezdjen írni! Vesse papírra, ami aznap "jön" és ha az az ötödik mondat lesz vagy a második fejezet: nem gond. Majd összerendezi egy szerkesztő. Szerintem sokkal több van benne, mint amit szóban el tudott mondani. A szóbeli verbális kommunikáció nem az erőssége, de ettől még szeretjük őt! ❤️

 • Dániel Szalay
  Dániel Szalay11 napja

  Ezek után akkor várjuk Kemény Dénest

 • Vági-Benyó Adrienn
  Vági-Benyó Adrienn11 napja

  Még megy ez a sorozat?! Nem is tudtam! Mostmár lehetne ilyen Rábai Balázssal,Rékasi Károlyyal is!

 • I. CS.
  I. CS.11 napja

  Kása volt a pólós Aranycsapat hercege. Ő volt a legszimpatikusabb és legérdekesebb személyiség. A mostani beszélgetésből is érződik a magas intelligencia. Hajrá Kása!

 • TheEvaBalazs
  TheEvaBalazs11 napja

  O szegeny....nincs celja..ajanlom idos ottthonban a kaki pucolast attol bebudthul az ember.Elsport tok tulertekelt.

 • G. Susanne
  G. Susanne11 napja

  Olyan kár, hogy a beszélgetések nincsenek dátumozva...

 • Piroska István
  Piroska István12 napja

  Kásásról már jelent meg könyv, mert olvastam!? Most milyen másikra gondol?

 • Méry Nyíri

  Méry Nyíri

  11 napja

  Amit már régóta írni akár. De a. KÁSA könyv is nagyon jó

 • Lanny 82
  Lanny 8212 napja

  Micsoda szimpatikus ember, nagyon kellemes beszélgetés volt, köszönet!

 • Kati Budainé

  Kati Budainé

  8 napja

  Egy igaz ember😍!

 • 9 Fenomeno
  9 Fenomeno12 napja

  Respect ezért az őszinte interjúért. Nem akarja magát beállítani úgy mintha igazi sztár lenne, vagy h jobb lenne másnál. Azt sem akarja hogy úgy állítsák be hogy boldog, minden fasza, mert látszik h nem az. Kicsit olyan ember benyomását kelti, mint egy katona aki hazatér, de nincsenek vele a bajtársai, nincsen megszokott napi rutinhoz kötve az élete, és egyszerűen elveszett.

 • A TP
  A TP12 napja

  Össze vissza kovalyog és minkanelkuli . Mindenki szeretne utazgatni csak love is kell hozzá.jah persze neki havi szinten jon az utalás az olimpiai érmek miatt .egy nagy lofaxt.max 10 év utána elzárni a csapokat. Mások meg életük végéig dolgoznak szar nyugdijert .vicc az egész

 • Enikő Magyar

  Enikő Magyar

  4 órája

  @A TP Én kétdiplomás értelmiségi vagyok, értelmiségi felmenőkkel, aki tiszteli és becsüli mások tehetségét és szorgalmát. De a kommentedből, legfőképp a stílusodból, egyértelműen kiderül, hogy te viszont egy sikertelen, irigy lúzer vagy.

 • A TP

  A TP

  4 órája

  @Enikő Magyar oké kicsim .te is egy buta proli vagy... De köszi H írtál .

 • Enikő Magyar

  Enikő Magyar

  2 napja

  Azért dolgozol életed végéig szar nyugdíjért, mert valószínű semmiben nem vagy különösebben jó.

 • pista insta
  pista insta12 napja

  Szeretnék Kásás Tamással levágni közösen egy marhát, feldolgozni, tűzre tenni, jókat lakmározni miközben ő anekdotázna a pólós fiúk életéről:)

 • Judit B
  Judit B12 napja

  Kásás !!!!👏👍De kár volt annyit időzni a multon,mert az màr "lerágott csont".Jó lett volna hallani mivel foglalkozik az utóbbi években,mivel tölti szabadidejét,van-e tanácsa a jelen nemzedék vízilabdázóinak...

 • Lukács Réka

  Lukács Réka

  12 napja

  Kedves Judit! Kiderült, nem foglalkozik semmivel, nem érdekli semmi, teng-leng a jólétben. Rém unalmas lehet ez a lét, ez látszik is rajta..

 • TG
  TG12 napja

  Szerény, intelligens, jó humorú, érzékeny, őszinte...és emellett a VILÁG legjobb vizilabda játékosa volt sok éven át, háromszoros olimpiai bajnok💙 Nekem nem kell ennél több, hogy tiszteljem💫 Köszönöm az interjút!

 • Méry Nyíri

  Méry Nyíri

  11 napja

  Ettől jobban én sem tudtam volna megfogalmazni.

 • Ivett P
  Ivett P12 napja

  Átérzem, amit mond. Hogy átmeneti időszakot él, jött egy könyvötlete, de nem érzi magát biztosnak, és nehéz megfogalmaznia tervezés szintjén, mi inspirálja, hogyan tovább. Sokunkban átrendeződnek a dolgok ebben a nehéz időszakban, rengeteg belső munka, ami egyelőre nem konkretizálható, de hiszem, hogy idővel értelmet nyer.. (hublack.info/ex/kbWvr2xrx42sgrc/vide) és most főzök egy finom vegán vacsit és visszanézem 🙂❤️

 • R Kis
  R Kis12 napja

  Tamás! vonulj el Hawaii szigetekre és ott írd meg a könyvedet! Nyugalom, béke, csodás környezet és még óriás plakátok sincsenek. Vujity Tvrtko tudna erről neked mesélni. Kívánok sok sikert a könyvedhez és találd meg a lelki nyugalmat! Nagyon megérdemled, mert sugárzik belőled, hogy mennyire jó ember vagy.

 • Kitti
  Kitti12 napja

  Nekem ez a rész lett a kedvencem az összes közül.Hasonló problémáim,félelmeim vannak nekem is ,így át tudtam érezni,amit ő érez.Szuper interjú.😌

 • Márti Duchai
  Márti Duchai12 napja

  Nagyon aranyosan pipiskedsz a végén Kriszta ❤️ nagyon emberi volt, örülök, hogy létrejött az interjú! Köszönjük!

 • OgBalance3
  OgBalance312 napja

  Érdekes volt hallani mennyire másképp látja magát egy olyan ember aki a saját maga területén a világ legjobbja volt.

 • István Kőhalmi
  István Kőhalmi12 napja

  Pár éve egy kommentben írtam, hogy szeretném látni vendégként ebben a műsorban. Köszönöm szépen Kriszta! : )

 • Zero Patient
  Zero Patient12 napja

  Tamás, Ön különleges, mert a modernitás héroszaként szerény, intelligens, őszinte és érzékeny. Szívből örülök, hogy 'megismerhettem'.

 • Agnes Heizer
  Agnes Heizer13 napja

  Nem volt egy happy beszélgetés, de nagyon tanulságos volt. Vannak emberek, akik csak utazgatnak, meg keresgélik önmagukat, de maga a keresgélés boldoggá teszi őket. Tamáson nem ez látszott. A halogatás, hogy majd holnap kezdek valamit az életemmel... mondjuk legalább tisztában van vele, nem hazudik magának, már ez is nagy erény. Remélem, valami elindul, Kriszta meg lehet coach, ha elunja a médiát. Hadd adjak egy - kéretlen - tanácsot az íráshoz (én is nagyon jól írok, főleg az asztalfióknak, vagyis a felhőnek): nem kell az első mondattal vacakoni. Kezdd a másodikkal! Vagy az ötödikkel. Az elsőt majd utólag hozzáírod. Vagy rájössz, hogy nincs is rá szükség.

 • yellow screen

  yellow screen

  12 napja

  Milyen tanácsot az íráshoz?

 • Krisztina Behofsits
  Krisztina Behofsits13 napja

  Esetleg lehetne az a könyv címe, hogy KERESSÜNK EGY MÁSIK BOLYGÓT! - írta Kásás Tamás

 • Kristina Vágóová
  Kristina Vágóová13 napja

  Vajon elkezdte azóta írni a könyvet? ☺️

 • Aliz Szabó
  Aliz Szabó13 napja

  Nekem nem jott at ez az interju. Tamas olyan celtalannak tunik, nincs megelhetesi gondja, de nem tud mit kezdeni magaval.

 • Iveta Nyustyin

  Iveta Nyustyin

  10 napja

  Teljesen igazad van, nekem is igy jott le, picit el is szomoritott, hogy mi lett Kasas Tamasbol...

 • eyesburningup

  eyesburningup

  12 napja

  Szerintem az emberek többségének volt/van ilyen szakasz az életében. Sokkal jobb látni, hogy Tamás vállalja azt, ami van, mintha egy interjú erejéig megjátszaná, hogy minden szuper. Le a kalappal!

 • Erika Bodnár
  Erika Bodnár13 napja

  MOST MÁR más a fontos. Eddig meg a vízilabda volt a legfontosabb. De ez ilyen, változunk.

 • Csrill x
  Csrill x13 napja

  Kriszta anyu és Tomi kisfia beszélget… :D Viccet félretéve, egész jó kis "nyögvenyelős" interjú kerekedett belőle, keresi magát, az útját ez kétségtelen, mint sokan mások... Írj könyvet, még lehet meg is veszik, bár nem hinném, h. tudnál újat mondani de azért próbáld meg, meg egy kicsit szedj fel, mert eléggé megviseltesen nézel ki de lehet csak szar napod volt :))

 • Noémi Gárdonyi
  Noémi Gárdonyi13 napja

  Tènyleg jól àllt neki ez a beszèlgetès, en pedig kaptam egy szuper èlmènyt! Köszi!

 • Gábor Lénárt
  Gábor Lénárt13 napja

  Én a végén már úgy sajnáltam szegény Krisztát. /Szerintem egy zsák krumplival is tudna interjút készíteni/

 • Szilvia Szilviax
  Szilvia Szilviax13 napja

  és ahogy Kriszta a végén győzködte, hogy kezd el a könyvet :D (hátsó gondolat: legalább akkor csinálsz végre valamit)....de most őszintén mi lesz abban a könyvben? hogy legyél vegán?.....

 • Gábor Lénárt
  Gábor Lénárt13 napja

  Hűha....................viszont jól vizilabdázik.

 • ÁNANDI
  ÁNANDI 13 napja

  Magasan a legjobb interjú, mert a legmélyebben érző ember. Köszönöm, hogy megismerhettem 🙏🕊

 • Viki Bogdan
  Viki Bogdan13 napja

  Jaj, de jó volt! Egyrészt gyerekkorom szerelme :) másrészt meg az egyik legizgibb, tisztább beszélgetés. Semmi küszködés a megfelelésre, igazi beszélgetés, célok, marketing nélkül. Az is annyira jó, hogy egy nem általános életút, hanem nyílt keresgélés, célok keresése fogalmazódik meg, szabadság jön át nekem belőle, és ez sokat adó.

 • Anna Horvath

  Anna Horvath

  10 napja

  @Szilvia SzilviaxJesszusom😂.Nem kenyerem a kommentelgetes,de erre muszaj:Haromszoros olimpiai bajnok,vilagbajnok az ember,akar szereted a sportot,akar nem,a sajat teruleten a legjobb,legeredmenyesebb volt a vilagon.Ha egesz eleteben nem tenne ennel tobbet,amit eddig elert,akkor is tobbet alkotott,mint amit te valaha fogsz.

 • Szilvia Szilviax

  Szilvia Szilviax

  13 napja

  te akkor valami más néztél.... iszonyú unalas fickó, nem csinál semmit....

 • Eszter Varga
  Eszter Varga13 napja

  Az ember, aki poszter-formájában ott volt a falamon, mikor tini voltam😍 Köszi, Kriszta!

 • Orsolya Hutkai

  Orsolya Hutkai

  Napja

  És tényleg!Nekem is az összes szekrényajtó belsőn ott mosolygott. 😂

 • NA0806
  NA080613 napja

  A beszélgetésből egy gondolat jött elő belőlem: vajon egy szülő feláldozhatja-e a gyerekét a karrierje oltárán?

 • Márta Kálmán

  Márta Kálmán

  10 napja

  @Kata Gila mit/kit javasolni?

 • Kata Gila

  Kata Gila

  10 napja

  @Márta Kálmán tud javasolni etémában?

 • Márta Kálmán

  Márta Kálmán

  10 napja

  Gyarmati Andrea írásait érdemes olvasni. Óriási a szülők felelőssége.

 • Kata Gila

  Kata Gila

  10 napja

  @NA0806 Dettó valami hasonló érzésem támadt. Hiába a jólét, a múltbeli sikerek, nem tűnik túl boldognak, nincsenek barátai és el van veszve. Ő arra sincs rákényszerülve, hogy dolgozzon, mert amúgy a napi munkába járás, a napirend, a szociális közeg jót tenne neki.

 • NA0806

  NA0806

  12 napja

  @csvegso Nem találja a helyét. Bizonytalan. Határozatlan. Azok után is, amiket a kommentben felsoroltál. Nem a vízilabda lett volna az ő útja, egy szülőnek erre rá kellett volna jönnie. "Szerencsétlenségére" volt hozzá tehetsége. Én a beszélgetésből ezt szűrtem le. Persze, megalapozták a jövőjét, de kb. úgy, mikor az ember lánya állatorvos szeretne lenni, mert imádja az állatokat, de inkább optometristának taníttatják, mert valakinek tovább kell vinni a család optikai üzletét.

 • Simon Kata
  Simon Kata13 napja

  A legendás csapat egyik tagja :) Imádtam őket gyerekként nézni. Nem hagytam ki egyetlen világkupát, világbajnokságot, Európa bajnokságot és olimpiát sem, amikor ők játszottak.

 • Györgyi Czikora
  Györgyi Czikora13 napja

  Bizonyos műsor mennyiség felett oly mértékben megszaporodnak a közhelyek, hogy nevetségessé válik az egész interjú. Ez például ilyen volt. (Hősök, apuka, más út, érdekelnek az emberek, stb.stb.) Ezzel párhuzamosan a nyögvenyelés is befigyel.

 • Enikő Magyar

  Enikő Magyar

  4 órája

  @A TP ezt a “mondatodat” értelmezni se tudom!

 • A TP

  A TP

  4 órája

  @Enikő Magyar nagyon veded. Benyeled a parkat? Hm Enci

 • Enikő Magyar

  Enikő Magyar

  2 napja

  Kiváncsi lennék, te milyen területen értél el akkora sikereket, mint Kásás Tamás! :)

 • Zoltan Barkoczi
  Zoltan Barkoczi13 napja

  Nyomtam egy tetsziket, majd este megnézem :D

 • Fk Zadori
  Fk Zadori13 napja

  Elképesztő szimpi! Egy adonisz, egy sporthős és micsoda szerénység👍írjál Tamás, egy vevőd már van😜👍

 • Fk Zadori

  Fk Zadori

  12 napja

  @Lajos Varga nem volt az kinőtt, de hagyjuk....női szemmel - sztem sok nőtársammal egyetemben - ezt másként látjuk, mint Ön.

 • Swiderski Zsuzsa

  Swiderski Zsuzsa

  13 napja

  @Lajos Varga , hat de ☺️

 • Lajos Varga

  Lajos Varga

  13 napja

  Az adoniszok nem egy kinőtt használt pólóban, rövidnadrágban, zsíros hajjal fejtetőn egy napszemüvegben feszengenek a kocsi anyós ülésén, 45 percben egy értelmes mondat nélkül.

 • Mária Csimané Hegyi
  Mária Csimané Hegyi13 napja

  Őszinte, kiváló beszélgetés volt! Köszönöm!

 • I. Sz.
  I. Sz.13 napja

  🧡🧡🧡🧡🧡🧡

 • Agnes Grossman
  Agnes Grossman13 napja

  Én szívesen utaznék vele ;) (vicc)

 • Ildikó Szatmári
  Ildikó Szatmári14 napja

  Jó volt újra látni,hallani. Meglepően kommunikatív volt. A humora a régi. Sok idő kellett, mire kezdtem kapisgálni és nem csalódásként felfogni, hogy szerette ugyan a vizilabdát, de elég volt és nem kér többet belőle. Remélem mihamarabb feltalálja magát, s egy olyan ügy vagy projekt mellé áll, amit szintén szívvel-lélekkel tud csinálni és amit élvez.

 • Gyöngyi Bende
  Gyöngyi Bende14 napja

  Remek beszélgetés! :)

 • Zsolt Derék
  Zsolt Derék14 napja

  Hú, ez nagyon jó volt, nyomnám még a thumb-up-ot, de sajnos nem lehet többet.. Majd az összes Elviszleket láttam, de ez benne van a top 3-ban, köszönet érte! :)

 • Szilvia Szilviax

  Szilvia Szilviax

  13 napja

  top3? mert mit tudtál meg róla? nem csinál semmit...

 • tzoli06
  tzoli0614 napja

  Olyan érzésem van, hogy ennek az embernek annyi minden van a fejében, csak képtelen átadni... Olyan mintha nem nőtt volna fel, vagy mintha igazi hippi lenne 🙂

 • Krisztina F. Tóth

  Krisztina F. Tóth

  12 napja

  Mintha sodródna. Megélhetési gondja nincs, csak “élhetési”. Feladta a leckét Krisztának 🤔😎😆

 • Szilvia Szilviax

  Szilvia Szilviax

  13 napja

  @bub bub egyetértek.... és hogy "annyi minden van a fejében" kár kifelé nem jön semmi, és nem is csinál semmit.... szeret utazni, hát szupi...

 • bub bub

  bub bub

  14 napja

  En vartam a "csattanot" pozitiv dolgot, de nem kaptam meg. Legenda az biztos, ezt senki nem veheti el tole. Szegeny, mintha mas vilagban elne. Ebbol is latszik hanyfele ember van is a vilagban es ki,hogy all a dolgokhoz.

 • Sándor Borsos
  Sándor Borsos14 napja

  Nagyszerű riport volt, évadindítónak meg tökéletes választás szerintem. Persze, ízlések és pofonok különbözőek!

 • Inci Frank
  Inci Frank14 napja

  Vegig olvastam a kommenteket, es hat kicsit olyan erzesem van (nem eloszor 😄) mint ha nem ugyanazt a beszelgetest neztem volna egyesekkel. Nekem nagyon szimpatikus volt.. teljesen mast gondoltam rola ugy, hogy csak lattam itt-ott es tisztaban voltam nagyjabol a sport teljeseitenyevel

 • Inci Frank

  Inci Frank

  10 napja

  @Szilvia Szilviax en abszolut tudok azonosulni azzal amit mond a vegansagrol. Ugyan igy erzek, de tulsagosan szeretem a tejet, a tojast, sajtot, turot, tejfolt, szoval jelen pillanatban nem tudom elkepzelni az eletemet ezen termekek nelkul es persze a hus is hianyozna, de az legkevesbe. Szoval a veganok nem elmebetegek !! Csak az allatokkal kapcsolatban es a szenvedeseikkel kapcsolatban maskepp ereznek, gondolkodnak mint peldaul te.

 • Péter Láng

  Péter Láng

  13 napja

  @Szilvia Szilviax Az "elmebeteg" vegánság amúgy arról szól, hogy ne basztasd az állatokat, és pont.

 • Szilvia Szilviax

  Szilvia Szilviax

  13 napja

  @Sándor Borsos én is tisztelem mint volt pólós, de nem csinál semmit 10 éve, és nincs egy önálló gondolata, utazgat, ennyi, meg szép, bár attól az elmebeteg vegánságtól már aszik össze

 • Erika Könye

  Erika Könye

  14 napja

  @Sándor Borsos, nem az üzbég 2-es csatornát néztem, a fenti videón aludtam el. A vízipólóst én is tisztel(t)em "benne". Ennyi. Én maradnék a karácsonyi ünnepeknél... 🙂🙂 Üdv!

 • Erika Könye

  Erika Könye

  14 napja

  @Inci Frank, és ez így van rendjén (mármint hogy teljesen mást hallanak ki emberek egy beszélgetesből, mint te, vagy én...). Én elaludtam rajta. Kriszta affektált, Tamás motyogott... Én ezt hallottam ki a beszélgetésből. Sajnálom.

 • Attila Mitcsenkov
  Attila Mitcsenkov14 napja

  Félelmetes, mennyire más véglet, mint Benedek Tibi. Egészen elképesztő tehetsége kellett legyen a vízilabdához - mert ezzel a mentalitással a világ legjobb játékosának lenni, az már valami. Benedek Tibor mentalitásával valószínűleg a curling-től a maratonfutásig bármiben világklasszis lehetett volna. A medencében e kettő nagyjából egyenértékű volt, utána ...

 • TG

  TG

  Napja

  Szerintem teljesen felesleges az összehasonlítgatás. Az élet bármely területén. Mindenki más. Minden Ember más. Nincs jobb. Nincs rosszabb. Ember van. Más-más életutakkal. Más-más szemlélettel, különböző sorsokkal. Tibi is Tamás is - csapattársaikhoz hasonlóan - kiváló játékosok voltak.

 • Rita Nagy

  Rita Nagy

  13 napja

  Hogy is mondta Tibor? Vmi olyasmit, hogy nem volt igazából semmiben tehetséges, nem volt kiemelkedő labdaérzéke, vagy úszása...stb. de ő akarta jobban...

 • Ancsa
  Ancsa14 napja

  Érdekelne az a könyv, ha megírná. 😊👏❤️

 • Gábor Baksa
  Gábor Baksa14 napja

  Amugy mivel foglalkozik?

 • Móni Marton Major

  Móni Marton Major

  12 napja

  @Gábor Baksa hát, azért az eredményekért amiket elért durván meg kellett dolgoznia......

 • Gábor Baksa

  Gábor Baksa

  14 napja

  @Anett Pethő koszi, meg gondolom az olimpiai aranyok toljak neki havonta. Igy nekem is lenne ido filozgatni🤣

 • Anett Pethő

  Anett Pethő

  14 napja

  Étterme van a Komjádi uszoda aljában

 • Gábor Baksa
  Gábor Baksa14 napja

  Egy joravalo feleseg kellene neki .

 • Alma Piros
  Alma Piros14 napja

  Engem érdekelt volna h mivel foglalkozik dehát nem tudtam meg..(-h mi a munkája)

 • Szilvia Szilviax

  Szilvia Szilviax

  13 napja

  semmit!!!!

 • Agnes Burjan

  Agnes Burjan

  13 napja

  Igen, ez kár, hogy kimaradt.

 • Ildikó Szatmári

  Ildikó Szatmári

  14 napja

  Nincs konkrét munkája, mint pék vagy ilyesmi... nincs is rá szüksége. Meg nem is tudom elképzelni őt hosszú távon sehol a medencén kívül. Izgő-mozgó.keresi az élet értelmét, világot lát, megismeri önmagát.

 • Gábor Baksa
  Gábor Baksa14 napja

  Lehet csak azert mert uj a jogsim de azert tobbet nezhetne az utat nem? Velemeny? 🙄

 • Erika Bodnár

  Erika Bodnár

  13 napja

  @Rita Nagy :DDDDDDDDDDDDD

 • Rita Nagy

  Rita Nagy

  13 napja

  @Cheese Jó, de nekem is az tűnt fel, hogy pl. egyszer sem láttam, hogy sávváltáskor belenézne Kriszta az utasoldali tükörbe, vagy hátranézne, vagy vmi. Sosem nézi a tükröt és ami még árulkodóbb, sosem mozog a lába a pedálok között. Tuti nem ő vezet...

 • Cheese

  Cheese

  13 napja

  Jelezném, hogy nem országúton veretik, hanem a budapesti forgalomban cirkálnak. Bőven van idő nézelődni meg mutogatni ide-oda. Az átlag sofőr is ezt csinálja, csak nem interjút készít, hanem telefont nyomkod, orrot túr, meg sokszor hátra fordulva tolja vissza a cumit a gyerek szájába. Vezetéstechnikailag nincs nagy különbség, de talán az interjúkészítést még a kevésbé veszélyesek közé sorolnám ezek közül.

 • azuszka

  azuszka

  13 napja

  @Zsuzsa Magyari ez a mostani tényleg ugy nez ki

 • Gábor Baksa

  Gábor Baksa

  14 napja

  @Zsuzsa Magyari van benne valami

 • János Pető
  János Pető14 napja

  Tamás, ez így volt jól! Nekem félistenek vagytok még ma is és az édesapádék is! Az elsők nekem a Kárpáti Gyurikáék voltak és ez máig is rányomja a bélyegét az egész életemre! Nem sorolom a neveket, mert baromi hosszú a névsor! Nagyon sokat adtatok nekünk! Köszönjük! 😃🤗

 • Zoltán Kiss-Jakab
  Zoltán Kiss-Jakab14 napja

  Nagyon vártam már ezt a műsort. Szuper volt, nagyon tetszett!!!

 • Veronika H.

  Veronika H.

  3 napja

  @Szilvia Szilviax Pont erről beszélt az ember. Ezért utálja ezt az országot. Miért kellett ezt a kérdést feltenni? Neki szuper volt. Neked nem. De miért kell ezt szóvá tenni??? Bármit is írhatna, úgysem értenél vele egyet. Akkor meg minek??

 • Szabolcs Zsiros

  Szabolcs Zsiros

  12 napja

  @Szilvia Szilviax semmi:-) ez a pali olyan sótlan, mint egy uborka

 • Szilvia Szilviax

  Szilvia Szilviax

  13 napja

  mi volt rajta szuper?

 • Erika Könye
  Erika Könye14 napja

  számomra csalódás volt és nyögvenyelős (IS)... Bele is aludtam. Sajnálom.

 • Attila Mitcsenkov

  Attila Mitcsenkov

  14 napja

  A 20. perc környékén ("Igen, igen....") érezhetően megunta az egészet ő is...

 • Mariann Komives
  Mariann Komives14 napja

  Én is! Olyan szerény mint volt!❤️

 • Lajos Varga
  Lajos Varga14 napja

  Sportolói múltja elévülhetetlen,(teszem hozzá, nagyon sokan vannak 3x olimpiai bajnokok abból a korosztályból)egyébként egy gátlásos, életből felmentve, tesze-tosza "legény" ami beleférne huszonévesen, de negyven felett... ideje lenne felnőni, nekem ez derült ki ebből a 45 percből.

 • Hegyiné Nagy Ágnes

  Hegyiné Nagy Ágnes

  13 napja

  @Erika Bodnár Azért pont a vízilabdások többsége ledoktorál közben!

 • Erika Bodnár

  Erika Bodnár

  13 napja

  Mondd, mikor nőtt volna föl, a mikor harminc évig az uszodában lakott, buborékban, vajmi kevés hétköznapi tapasztalattal...? Komolyan, embereknek fogalmuk sincs, mivel jár az élsport. A legtöbbjüknek még jogosítványuk sincs, mert egyszerűen nem jutnak el odáig időben és kapacitásban.

 • Szilvia Szilviax

  Szilvia Szilviax

  13 napja

  na végre valaki más is így látja, köszönöm

 • Rita Nagy

  Rita Nagy

  13 napja

  @Anita Szeifert Igazad van, bár én a "megrekedt" szót használnám rá. Nehéz lehet, hogy huszonévesen elérted életed legnagyobb eredményét, amit ráadásul később te magad kérdőjelezel meg, mert túl sokat agyalsz az életen, de nagyon már nincs miért küzdeni a hátralévő életedben. + Ahogy mondta, "hiányzik a keret"... Szurkolok, hogy megtalálja az útját!

 • Anita Szeifert

  Anita Szeifert

  14 napja

  sajnos nekem annyira semmilyen lett,hogy nem tartottam ki a video végéig. Kiss Gergő után olyan volt aki nagyon elvszett, kicsit semmit sem akar igazán.

 • alex pal
  alex pal14 napja

  Hat….finoman szólva is érdekes. Nem okvetlenül a szó jobb értelmében. Lehet valami ottmaradt belőle a medencében sajnos.

 • Agnes Grossman

  Agnes Grossman

  13 napja

  Nem nagyon értem a kommentet. Szerintem egy szerény és introvertált ember akinek nincs nagy egója.

 • Èva Fodor

  Èva Fodor

  14 napja

  csak keresi önmagát..ebben az önző,egoista világban baj,ha nagyon érzékeny és nem stabil..? Rádásul vizburokban nőt fel és élte életét...Erős háttér ,ha megtalálja,repíteni fogja....

 • Barbara Bencsik
  Barbara Bencsik14 napja

  De jó nekem Szècsi Zoltán volt a kedvencem, de Kàsàs Tamàs is nagyon szimpatikus. Örülök, hogy vállalta ezt a beszêlgetèst.

 • Csaba Sáfár
  Csaba Sáfár14 napja

  Tisztelt Cseres Krisztina ! Nekem van könyv, dedikáltan .

 • Krisztina Cseres

  Krisztina Cseres

  12 napja

  Irigykedem😊

 • Erika Herczegh Mihályné
  Erika Herczegh Mihályné14 napja

  ❤❤❤❤

 • Eva Ankes
  Eva Ankes14 napja

  Teljesen mást gondoltam Kásáról, egy egészen más kép alakult ki róla a szememben, ezért is vártam ezt a beszélgetést. Persze tudtam, hogy a nyilvánosságtól mindig is ódzkodott, de hogy ennyire spirituális és lélekember, arról fogalmam sem volt, és meg is lepett. Jó volt hallgatni! ♥

 • Andrásné Peterke

  Andrásné Peterke

  7 napja

  Nem szabadna ennyire túlgondolni a dolgokat. Így nehéz megtalálni azt amiben egyszer majd teljesen jól érezheti magát.

 • Inci Frank

  Inci Frank

  14 napja

  En ugyanezt gondolom..😊

 • Tímea Takács

  Tímea Takács

  14 napja

  Én is így gondolom ❣️

 • Gabriella Hemző
  Gabriella Hemző14 napja

  ♥️♥️

 • Krisztina Cseres
  Krisztina Cseres14 napja

  Én megvenném azt a könyvet! 😍

 • Tamas Sneider
  Tamas Sneider14 napja

  LEGENDA!

 • Ádám Horn
  Ádám Horn14 napja

  Kása...😍

Következő